INSTANȚĂ – Bodó Emőke, femeia care și-a ucis concubinul cu toporul în Târgu Mureș și a transportat cadavrul cu un tomberon, arestată pentru 30 de zile

0
2960

CRIMA DIN MUREȘENI – TÂRGU MUREȘ. Vineri, 19 februarie, magistrații Tribunalului Mureș au admis propunerea de arestare preventivă a inculpatei Bodó Emőke (42 de ani), formulată de procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş. Conform rechizitoriului, Bodó Emőke este cercetată pentru omor calificat şi profanare de cadavre, după ce și-a omorât concubinul cu un topor și a doua zi a transportat cadavrul cu un tomberon, cu intenția de a-l îngropa într-o pădure din apropierea Școlii Gimnaziale ,,Serafim Duicu”.

 

Bodó a fost arestată preventiv, pe o perioadă de 30 de zile (perioada 19 februarie – 20 martie 2021), pentru săvârşirea infracțiunii de omor calificat. Conform procurorilor, în 17 februarie, la ora 21.00, în timp ce se afla în locuinţa mamei sale – din cartierul Mureșeni din Târgu Mureș -, pe fondul unei certe cu fostul concubin (de care se despărțise și cu care avea o fetiță în vârstă de 8 ani), femeia a luat un topor pe care îl ascunsese în dulap și l-a ucis pe bărbat (“i-a aplicat mai multe lovituri, cu intensitate, în zona capului”).

 

„În dimineaţa zilei de 18 februarie, a luat un cuţit de bucătărie cu care a împuns victima în zona abdomenului, de două ori, intenţionând astfel să verifice dacă într-adevăr aceasta murise”. Femeia a intenționat să-l îngroape sub pardoseala apartamentului, dar după ce a ridicat parchetul văzând că urmează un planșeu de beton, a așezat cadavrul într-un tomberon din plastic și l-a transportat, ajutată de mama ei, în pădurea din apropierea Școlii Gimnaziale ,,Serafim Duicu”.

 

Femeile au fost suprinse de un bărbat ieşit la plimbare cu câinele, care a anunțat Poliția. Unii vecini au precizat că bărbatul de care s-a despărțit Bodó Emőke era o persoană dificilă, care consuma des alcool și venea în garsoniera în care fosta sa concubină trăia împreună cu mama și fiica ei doar să facă scandal, Poliția fiind sesizată de mai multe ori.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ