ÎNȚELEGERE POLITICĂ – Marius Pașcan (președinte PMP Mureș): „În Reghin, pentru funcția de primar îl vom susține pe candidatul PNL”

0
1316
Marius Pașcan

ALEGERI LOCALE 2020 – REGHIN. Președintele PMP Mureș, deputatul Marius Pașcan, care este și prim-vicepreședinte la nivel național al partidului și candidat la Primăria Târgu Mureș, a precizat că există câteva localități în județ unde PMP nu va desemna un candidat pentru funcția de primar și îl va susține pe candidatul PNL, cea mai importantă fiind al doilea municipiu al județului, Reghin (unde candidatul PNL Mureș este Sebastian Gabriel Toncean – 45 de ani).

 

Avem înțelegeri politice acolo unde nu am reușit să ne armonizăm pentru o candidatură exclusiv din partea PMP. Înțelegeri politice înseamnă să-l susținem pe candidatul politic cu cele mai bune șanse, fără a face o alianță electorală în acest sens. Acolo unde noi am constatat că un candidat este mai bine poziționat decât al nostru, pentru a înfrânge primarul în funcție de la PSD, am făcut pasul în spate pentru a-l susține pe cel cu șansele mai mari. Toate aceste înțelegeri politice, raționale, au fost făcute cu PNL, care, a procedat la fel în localitățile mureșene în care candidatul PMP era mai bine poziționat. Rămânem pe partea dreaptă, nu facem compromisuri. În pofida acestei decizii, nu avem o alianță cu liberalii, candidând pe liste distincte pentru consiliile locale ale respectivelor localități. Decizia noastră de a susține candidatul PNL și de a nu nominaliza un candidat propriu privește localitățile Reghin, Iernut, Râciu și mai sunt și altele, a precizat Marius PAȘCAN

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ