INTERES PUBLIC – 17 centre de vaccinare deschise în 15 localități din județul Mureș: vezi locațiile, orarul de funcționare și tipul vaccinului cu care se face imunizarea

1
2105

CENTRE DE VACCINARE – JUD. MUREȘ. În 15 localități din județul Mureș au fost puse în funcțiune 17 centre de vaccinare, în urma creșterii numărului de solicitări, a anunțat Instituția Prefectului Mureș. Puteți vizualiza în fotografia alăturată locația acestora, programul și tipul vaccinului cu care se face imunizarea (click pe foto pentru vizualizarea la o dimensiune mai mare).

 

În cadrul centrului de la Casa de Oaspeți a Primăriei din Târgu Mureș a fost creat și un flux de vaccinare cu Moderna – pentru restul centrelor din județ, vaccinarea se face cu Pfizer, însă este posibilă și vaccinarea cu Moderna, în urma unei programări telefonice la numerele ale centrelor de vaccinare, pe care le puteți găsi în fotografia alăturată (click pe foto pentru vizualizarea la o dimensiune mai mare), a mai informat Instituția Prefectului Mureș.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ