INFORMARE PUBLICĂ – Accesul cetățenilor în Piața Armatei, respectiv la Piața de vechituri „Ocska”, doar cu Certificat verde

0
5299

OFICIAL. Având în vedere noile măsuri impuse de autorități pentru protecția cetățenilor în contextul pandemiei de coronavirus, Administrația Imobile și Piețe din Târgu Mureș aplică de luni, 25 octombrie, prevederile legale (Hotărârea Guvernului nr.1130/22.10.2021) în ceea ce privește accesul cetățenilor, după cum urmează:

 

Accesul persoanelor în incinta/perimetrul Pieței Armatei, respectiv la Piața de vechituri  „Ocska” este permis doar persoanelor:

  • care fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

 

La Piața de vechituri, măsurile menționate mai sus se aplică și pentru comercianți. Totodată, accesul, în cele două locații, pe baza prezentării testului negativ Covid, nu este permis.

 

Reguli de acces:

– La Piața Armatei accesul vizitatorilor se face pe poarta de acces situată pe strada Ialomiței, ieșirea urmând a se realiza, exclusiv pe poarta dinspre str. Piața Armatei.

– La Piața de vechituri accesul se face pe poarta situată spre str. Călărașilor, iar ieșirea pe poarta dinspre Stadionul municipal.

 

Conducerea SC Administrator Imobile și Piețe SRLATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ