INTERES PUBLIC – Începând din 17 ianuarie 2022 casele individuale din Târgu Mureș colectează selectiv deșeurile

0
101

COLECTARE SELECTIVĂ. Pe 17 ianuarie 2022 Primăria Municipiului Târgu Mureș prin operatorul de salubrizare a început primul proiect de colectare selectivă a deșeurilor din istoria orașului. După implementarea programului la case individuale, adică la aproximativ 7 mii de gospodării, în primul trimestru a anului 2022 proiectul va fi extins, pas cu pas, prin program pilot la blocuri.

 

Întreg procesul de implementare este unul complex, și va presupune o colaborare strânsă între cetățeni, compania de salubritate și administrația publică locală. Introducerea deșeurilor colectate selectiv în circuitul de reciclare va diminua taxele la depozitare și implicit taxele de salubrizare in viitor se vor diminua. Diferența poate ajunge până la 175 lei/tonă. Detalii se găsesc pe pagina web a primăriei: https://cutt.ly/DU61Z5r.

 

Serviciul Relații Interne și InternaționaleATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ