INTERVENȚIE – Incendiu violent la un restaurant din Complexul Weekend

0
447

INCENDIU. Pompierii târgumureșeni au luptat în noaptea trecută cinci ore pentru a lichida un incendiu violent izbucnit la un restaurant din incinta Complexului de Agrement și Sport ,,Mureșul”.

 

„S-a intervenit cu patru autospeciale de lucru cu apă și spumă, intervenția fiind una dificilă deoarece în momentul ajungerii la locul intervenției incendiul cuprinsese întreaga clădire, care are o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați împreună cu terasa, construită din lemn. Alimentarea cu gaz nu a putut fi oprită, acesta alimentând incendiul și îngreunând operațiunile de localizare și stingere, existînd totodată și pericolul unei explozii. În paralel, au fost create dispozitive de protecție a clădirilor învecinate. După cinci ore de luptă cu focul s-a reușit lichidarea ultimelor focare ale incendiului”, au explicat reprezentanții ISU „Horea” Mureș.

 

 

 

 

Incendiul nu s-a propagat la celelalte clădiri din apropiere și nu au existat victime.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ