LUCRĂRI – Municipalitatea din Târgu Mureș plătește 337.000 de euro pentru reparații la bazinele de la Weekend: bonus – cine primește banii

0
826

INVESTIȚIE. Bazinele de înot din Complexul de Agrement și Sport „Mureșul” intră în reparație, lucrările urmând să fie finalizate în cel mult trei luni, adică până la 12 iunie.

 

Pentru efectuarea reparațiilor, administrația publică locală va plăti firmei Alfaconstruct SA din Târgu Mureș (controlată de Dan Gliga, care deține 99% din firmă și postura de aministrator – acționar minoritar, cu 1% fiind Mihail Poruțiu) suma de 1,6 milioane de lei + TVA (mai exact: 1.599.953,91 lei + TVA), adică echivalentul a aproape 337.000 de euro. Firma trebuie să garanteze lucrările efectuate timp de doi ani de la data recepției.

 

Contractul între primarul Dorin Florea, ca reprezentant al beneficiarului (Primăria Târgu Mureș), și Dan Gliga (ca reprezentant al constructorului) a fost semnat în această săptămână. Lucrările au fost contractate prin procedură simplificată și au fost estimate inițial de Primărie la 1.932.773,1 lei + TVA.

 

Liviu DAMIANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ