Intervenții rapide pentru reparații stradale: Primăria acționează pentru îmbunătățirea infrastructurii rutiere

INFRASTRUCTURĂ. Primăria Târgu Mureș anunță o serie de intervenții urgente în ceea ce privește reparațiile stradale, având în vedere condițiile meteo și starea carosabilului afectat. Echipa dedicată de la Serviciul Reparații Străzi, operând în regie proprie, se mobilizează pentru a asigura funcționalitatea traficului prin plombarea promptă a gropilor cu mixtură asfaltică la rece.

Zonele vizate de aceste lucrări urgente sunt câteva dintre arterele cheie ale municipiului nostru: Libertății, Dezrobirii, Rampei, Depozitelor și Recoltei. Aceste străzi, frecvent circulate, beneficiază acum de atenția sporită a autorităților locale, care își propun să amelioreze calitatea infrastructurii rutiere.

Plombarea carosabilului afectat reprezintă o măsură esențială pentru menținerea siguranței în trafic și prevenirea eventualelor incidente. Serviciul Reparații Străzi acționează cu promptitudine pentru a remedia problemele identificate și pentru a asigura condiții optime de circulație pentru toți participanții la trafic.

Primăria îndeamnă șoferii și pietonii să manifeste prudență și înțelegere în timpul desfășurării acestor lucrări, care au ca scop îmbunătățirea calității vieții în municipiu. În timpul intervenției, se recomandă adaptarea vitezei și respectarea semnalizărilor temporare de circulație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare