Intervențiile Companiei Aquaserv S.A.

BRAVO. Probabil că nu toată lumea știe dar, de fiecare dată când se sistează furnizarea apei potabile pe anumite perioade și zone din Județul Mureș, Compania Aquaserv este cea responsabilă de aceste intervenții, ea notificând anterior populația despre programul acestor lucrări.
Toate aceste notificări le găsiți pe pagina web a companiei cât și pe pagina lor de Facebook, cu scuzele de rigoare incluse:
“Atragem atenția consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca pentru scurt timp la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Vă mulțumim pentru înțelegere.”

Un exemplu remarcat și demn de aplauze, a fost în noaptea 25-26.11.2022, între orele 22:00 – 04:00, pe strada Revoluției din Târgu-Mureș, unde o echipă Aquaserv a desfășurat lucrări de mentenanţă/investiţii pe rețeaua de apă potabilă.

La această intervenție am avut și noi ocazia să asistăm și să observăm condițiile în care se desfășoară toată activitatea, promptitudinea și eficiența oamenilor din echipa implicată și nu putem decât să le transmitem felicitările noastre pentru munca depusă, atât lor cât și conducerii care a planificat activitatea și modul ei de desfășurare.

Poate în acest mod devenim și noi mai conștienți și mai recunoscători de munca celor care ne furnizează un aspect important al vieții și anume APA POTABILĂ.
Bravo! Continuați tot așa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare