Spitalul municipal „Dr. Gheorghe Marinescu” din Târnăveni

INVESTIȚIE – 1 milion de euro din bugetul județului Mureș pentru schimbarea rețelei de canalizare a spitalului din Târnăveni

DECIZIE. Consiliul Județean Mureș vrea să investească 1 milion de euro în doi ani pentru schimbarea rețelei de canalizare din Spitalul Municipal “Dr. Gheorghe Marinescu” din Târnaveni. Problema canalizării spitalului din municipiul mureșean fiind semnalată ca stringentă încă din 2004, de-a lungul timpului fiind făcute investiții, dar nu semnificative în schimbarea parțială a conductelor de canalizare (în 2012), problema nefiind însă rezolvată.

 

Spitalul din Târnaveni este construit în sistem pavilionar, dispune de 30 de clădiri, din care 11 sunt principale. Noua rețea de canalizare menajeră prevede înlocuirea (cu tubulatură PVC) pe o lungime de 1.235 de metri, cămine, guri de scurgere, bazin pentru instalația de dezinfecție a apelor uzate, separatoare și o stație de preepurare.

 

Valoarea totală a investiției este de 4,6 milioane de lei (4.672.877 lei), din care construcția efectivă și montajul sunt estimate la 3,14 milioane de lei. Investiția este prevăzută să fie finalizată în doi ani, primele șase luni fiind repartizate procedurilor de achiziții.

 

Andrada VLAS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare