INVESTIȚIE – 1 milion de euro din bugetul județului Mureș pentru schimbarea rețelei de canalizare a spitalului din Târnăveni

0
436
Spitalul municipal „Dr. Gheorghe Marinescu” din Târnăveni

DECIZIE. Consiliul Județean Mureș vrea să investească 1 milion de euro în doi ani pentru schimbarea rețelei de canalizare din Spitalul Municipal “Dr. Gheorghe Marinescu” din Târnaveni. Problema canalizării spitalului din municipiul mureșean fiind semnalată ca stringentă încă din 2004, de-a lungul timpului fiind făcute investiții, dar nu semnificative în schimbarea parțială a conductelor de canalizare (în 2012), problema nefiind însă rezolvată.

 

Spitalul din Târnaveni este construit în sistem pavilionar, dispune de 30 de clădiri, din care 11 sunt principale. Noua rețea de canalizare menajeră prevede înlocuirea (cu tubulatură PVC) pe o lungime de 1.235 de metri, cămine, guri de scurgere, bazin pentru instalația de dezinfecție a apelor uzate, separatoare și o stație de preepurare.

 

Valoarea totală a investiției este de 4,6 milioane de lei (4.672.877 lei), din care construcția efectivă și montajul sunt estimate la 3,14 milioane de lei. Investiția este prevăzută să fie finalizată în doi ani, primele șase luni fiind repartizate procedurilor de achiziții.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ