INVESTIȚIE – Administrația din orașul Iernut construiește un cămin cultural și un loc de joacă, estimând investiția la circa 2,3 milioane de lei

0
973

IERNUT – CIPĂU. Administrația din orașul Iernut a introdus în licitație publică construirea unui nou cămin cultural și a unui loc de joacă, estimând investiția, care este localizată în satul aparținător Cipău (populat cu puțin peste 1.000 de locuitori), la circa 2,35 milioane de lei (respectiv 1,97 milioane lei + TVA).

 

Cea mai mare parte a banilor necesari investiției vin din fonduri europene nerambursabile (prin programului de finanțare POR 2014-2020), contractul de finanțare cu Ministerul Dezvoltării și ADR Centru fiind semnat de administrația locală în 1 martie 2021 și vizând îmbunătățirea condițiilor de trai pentru categoriile de persoane dezavantajate, combaterea procesului de migrare a populației și asigurarea de facilități pentru copii și părinți.

 

Lucrarea, pentru care se așteaptă oferte până la 20 august 2021, va fi atribuită pe criteriul Cel mai bun raport calitate – preț (unde prețul are o pondere în decizie de 80%, iar durata de garanție, 20%) și are o perioadă de execuție de un an și jumătate (18 luni), perioada minimă de garantare a lucrărilor fiind de 3 ani.

 

* Foto: @Mircea Rareș Țetcu

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ