INVESTIȚIE – Anveloparea a 12 blocuri în Târgu Mureș, scoasă la licitație contra unei sume estimate la 7 milioane de lei

IZOLARE TERMICĂ. Puțin peste 7 milioane de lei (exact: 7.005.575 de lei, echivalentul a 1,46 milioane de euro) + TVA estimează municipalitatea Târgu Mureș că va plăti pentru anveloparea a 12 blocuri din oraș, lucrarea de execuție fiind introdusă în licitație publică (prin procedură simplificată) și urmând să fie adjudecată pe criteriul Cel mai mic preț.

 

Lucrările privind creșterea performanței energetice (izolare termică, practic) se vor desfășura la blocurile situate în locațiile Argeșului nr. 16, Gheorghe Doja nr. 60, Piața Gării nr. 5 (trei scări), Moldovei nr. 10 și nr. 12, Cernavoda nr. 5, Transilvaniei nr. 29, Măgurei nr. 16, 18, 20, 22, 24 și trebuie finalizate în 12 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

 

Finanțarea este asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional, iar termenul limită pentru primirea ofertelor este 17 martie 2020.

 

Liviu DAMIAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare