INVESTIȚIE – Anveloparea a 12 blocuri în Târgu Mureș, scoasă la licitație contra unei sume estimate la 7 milioane de lei

0
578

IZOLARE TERMICĂ. Puțin peste 7 milioane de lei (exact: 7.005.575 de lei, echivalentul a 1,46 milioane de euro) + TVA estimează municipalitatea Târgu Mureș că va plăti pentru anveloparea a 12 blocuri din oraș, lucrarea de execuție fiind introdusă în licitație publică (prin procedură simplificată) și urmând să fie adjudecată pe criteriul Cel mai mic preț.

 

Lucrările privind creșterea performanței energetice (izolare termică, practic) se vor desfășura la blocurile situate în locațiile Argeșului nr. 16, Gheorghe Doja nr. 60, Piața Gării nr. 5 (trei scări), Moldovei nr. 10 și nr. 12, Cernavoda nr. 5, Transilvaniei nr. 29, Măgurei nr. 16, 18, 20, 22, 24 și trebuie finalizate în 12 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

 

Finanțarea este asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional, iar termenul limită pentru primirea ofertelor este 17 martie 2020.

 

Liviu DAMIANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ