INVESTIȚIE – Contract de 71 de milioane de lei pentru extinderea infrastructurii de apă în zona Valea Nirajului, în patru comune mureșene

0
296

INFRASTRUCTURĂ APĂ POTABILĂ. Operatorul de apă-canal Aquaserv SA, controlat, a scos la licitație un contract de peste 71,5 milioane de lei (exact: 71.517.482,75 lei, sumă care include TVA și care este echivalentă cu 14,45 milioane de euro), care vizează dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în zona Valea Nirajului.

 

Contractul, care este împărțit în 6 loturi, prevede lucrări de extindere a rețelelor de distribuție a apei potabile în comunele Crăciunești, Acățari, Bereni și Măgherani (în aceste comune se vor monta inclusiv stații de pompare). De asemenea, se vor realiza două Gopodării de apă (la Budiu Mic și Bereni) de unde va fi transportată apa către sistemele de distribuție.

 

Întregul contract trebuie finalizat în maximum 15 luni de la data semnării contractului, iar executantul/executanții trebuie să asigure 3 ani garanția lucrărilor. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 28 aprilie 2022.

 

Liviu DAMIANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ