INVESTIȚIE – După bazin de înot, CNI construiește în cel mai mic oraș mureșean și o sală de sport estimată la peste 9 milioane de lei

0
486

SÂNGEORGIU DE PĂDURE. Compania Naţională de Investiţii a demarat, prin procedură simplificată, lictația pentru execuția unei noi săli de sport în cel mai mic oraș din județul Mureș, Sângeorgiu de Pădure. Investiția este estimată de 7,7 milioane de lei + TVA (7.704.153,32 lei + TVA) și vine după un alt proiect aflat în derulare în orașul mureșean, edificarea unui bazin de înot.

 

Noua sală de sport va fi construită printr-o finanțare de la bugetul de stat și va avea o tribună cu 180 de locuri. Contractul, care va fi atribuit pe criteriul Prețul cel mai scăzut, prevede proiectare, execuție și asistență tehnică, termenul limită oentru depunerea ofertelor fiind 3 septembrie 2020. Lucrarea trebuie finalizată într-un an de la emiterea ordinului de începere (respectiv, o lună și jumătate este alocată pentru proiectare și 10 luni și jumătate pentru execuție) și constructorul trebuie să garanteze lucrarea timp de 2 ani de la recepție.

 

Terenul pe care se va edifica noua sală de sport din Sângeorgiu de Pădure are o suprafață de 3.500 mp și decizia predării acestuia către CNI pentru realizarea investiției a fost luată de forul deliberativ al orașului în noiembrie 2019. Cheltuielile de racordare la utilități sunt suportate din bugetul orașului, iar destinația investiției trebuie menținută minimum 15 ani.

 

Vă reamintim că luna trecută, CNI a lansat și procedura de contractare a execuției unui bazin de înot în Sângeorgiu de Pădure, investiție de peste 2 milioane de euro (aveți detalii AICI).

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ