INVESTIȚIE EXTERNĂ – 14 grădinițe din Târgu Mureș își reînoiesc terenurile de joacă printr-o finanțare a Guvernului ungar

0
356

ÎNVĂȚĂMÂNT PREȘCOLAR. UDMR Târgu Mureş a anunțat că 14 grădinițe din municipiul de reședință al județului Mureș vor primi noi facilități pentru joacă, printr-un program finanțat de Guvernul Ungariei, care are ca țintă “dezvoltarea grădinițelor din Bazinul Carpatic”.

 

Cele 14 noi terenuri de joacă vor fi făcute la: Grădinița cu program prelungit „Albinuța”, Grădinița cu program prelungit „Licurici”, Grădinița P.N. Pițigoi, Grădinița cu program prelungit „Arlecchino”, Grădinița cu program prelungit „Lumea Copiilor”, Grădinița cu program prelungit „Manpel”, Grădinița cu program prelungit „Rază de soare”, grădinițele cu program prelungit „Ștefania” și „Rândunica” și grădinițele cu program prelungit nr. 6, 10, 11, 12 și 16.

 

* Foto: @ UDMR Mureș

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ