INVESTIȚIE – Grădina Zoologică din Tîrgu Mureș vrea să-și facă magazin de suveniruri, pe model occidental

0
591

SUVENIRURI. Toate marile parcuri zoologice din lume (chiar și unele mai mici) dețin și câte un magazin de suveniruri, de unde vizitatorii pot să-și cumpere amintiri, cadouri sau jucării pentru cei mici. Grădina Zoologică din Tîrgu Mureș, cea mai mare din România, are doar în proiect edificarea unui astfel de “magazin de cadouri/jucării” și a făcut primul pas în acest sens: un studiu de fezabilitate.

 

Conform studiului, edificarea unui astfel de obiectiv în incinta Grădinii Zoo mureșene ar costa aproape 1 milion de lei (respectiv 998.736,88  lei, din care construcția efectivă ar însuma 846.209 de lei) și s-ar putea finaliza într-un an. Acum, pasul 2 în realizarea proiectului constă în aprobarea de către forul deliberativ al urbei (Consiliul Local) a indicatorilor tehnico-economici din studiul de fezabilitate, ulterior urmând să fie demarate celelalte proceduri.

 

Cel mai probabil, proiectul de hotărâre va fi supus aprobării plenului CL în această lună.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ