INVESTIȚIE – Grădina Zoologică din Tîrgu Mureș vrea să-și facă magazin de suveniruri, pe model occidental

0
172

SUVENIRURI. Toate marile parcuri zoologice din lume (chiar și unele mai mici) dețin și câte un magazin de suveniruri, de unde vizitatorii pot să-și cumpere amintiri, cadouri sau jucării pentru cei mici. Grădina Zoologică din Tîrgu Mureș, cea mai mare din România, are doar în proiect edificarea unui astfel de “magazin de cadouri/jucării” și a făcut primul pas în acest sens: un studiu de fezabilitate.

 

Conform studiului, edificarea unui astfel de obiectiv în incinta Grădinii Zoo mureșene ar costa aproape 1 milion de lei (respectiv 998.736,88  lei, din care construcția efectivă ar însuma 846.209 de lei) și s-ar putea finaliza într-un an. Acum, pasul 2 în realizarea proiectului constă în aprobarea de către forul deliberativ al urbei (Consiliul Local) a indicatorilor tehnico-economici din studiul de fezabilitate, ulterior urmând să fie demarate celelalte proceduri.

 

Cel mai probabil, proiectul de hotărâre va fi supus aprobării plenului CL în această lună.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here