INVESTIȚIE – Joi, retailerul german Kaufland deschide la Târnăveni al 142-lea hipermarket din rețeaua din România

0
640

INAUGURARE. Joi, 22 aprilie 2021, retailerul german Kaufland va deschide la Târnăveni cel de-al 142-lea hipermarket din rețeaua din România. Noul magazin are o suprafaţă totală de peste 4.500 metri pătraţi (dintre care peste 2.700 metri pătraţi sunt destinaţi spaţiului interior de vânzare), este prevăzut cu 6 case de marcat standard (una fiind dedicată persoanelor cu dizabilităţi) şi alte 4 case express tip self-service.

 

Noul hipermarket din municipiul mureșean Târnăveni 75 de angajați și este prevăzut cu o parcare cu 191 de locuri, 12 rasteluri pentru biciclete și o staţie e-charge de încărcare rapidă a maşinilor electrice.

 

Andrada VLAS

 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ