INVESTIȚIE – Materom construiește un parc fotovoltaic de 4 MWh în Cristești, printr-o investiție de 5 milioane de euro

0
109

PRODUCȚIA DE ENERGIE. Grupul Materom, controlat de familia Baciu și specializat în comerțul cu ridicata de piese și accesorii pentru autovehicule, își extinde afacerile și în sectorul producției și furnizării de energie, a anunțat Profit.ro (detalii AICI).

 

Parcul fotovoltaic va fi amplasat pe un teren în suprafață de 6 hectare în comuna mureșeană Cristești (cumpărat inițial pentru înființarea unei reprezentații auto, care până la urmă va fi edificată în comuna Corunca), în urma unei investiții toale de 5 miilioane de euro, fiind proiectat cu o capacitate de producție de 4 MWh și având termen de finalizare în anul 2024.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ