AU PIERDUT – Avântul Reghin, remiză acasă cu CS Ocna Mureș și distanța față de al doilea loc retrogradant se micșorează la doar 2 puncte

PLAY-OUT – LIGA A III-A. Miercuri, 4 aprilie 2022, pe Stadionul Avântul din Reghin, în meci contând pentru etapa a 6-a a play-out-ului Seriei a 9-a a Ligii a III-a, Avântul Reghin a încheiat la egalitate, 0-0, partida cu CS Ocna Mureș. În urma rezultatelor înregistrate în această etapă, ecartul dintre reghineni și al doilea loc retrogradant (ocupat acum de Sticla Arieșul Turda) s-a micșorat la 2 puncte, cu 4 etape înaintea finalului.

 

Antrenorul Vilmoș Stoica a început meciul, care a fost condus la centru de Dragoș Țurcanu din Piatra Neamț, cu următorul 11: Bucin – Bugnar, Suciu, Sergiu Chirilă, Nimrod – Vrabie, Luca, Harko – Pop, Murar, Cristian Chirilă. Oaspeții veneau după o înfrângere zdrobitoare (5-0) pe terenul penultimei clasate (Sticla Arieșul Turda), iar reghinenii au pornit meciul cu o singură modificare în echipa de start (Suciu în locul lui Toth) față de precedentul, pierdut la Bistrița.

 

În precedentul meci dintre cele două echipe, în prima etapa din play-out, la Ocna Mureș, Avântul a pierdut cu 2-1. În acest meci, însă, gazdele mizau pe o victorie, care să le păstreze distanța de 5 puncte de al doilea loc retrogradant. S-au întâlnit echipele cu cele mai bune apărări din play-out, Ocna Mureș având dor 9 goluri primite în cele 6 meciuri, iar Avântul Reghin, 10. Un meci închis cu același scor ca și la început, 0-0, un meci care aduce un punct gazdelor (și oaspeților), dar care face mai dificil finalul pentru reghineni.

 

Iată rezultatele înregistrate în această etapă și clasamentul:

• Unirea Alba Iulia – Gloria Bistriţa Năsăud: 2-1 (2-1)

• Sticla Arieşul Turda – Sănătatea Cluj: 5-3 (3-3)

• Avântul Reghin – CS Ocna Mureş: 0-0

 

CLASAMENT

  1. CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud: 34 puncte
  2. CS Ocna Mureş: 30 puncte
  3. CS Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca: 27 puncte
  4. CSM Avântul Reghin: 23 puncte
  5. ACS Sticla Arieşul Turda: 21 puncte
  6. AFC Unirea 1924: 19 puncte.

 

În etapa următoare, a 7-a, în 7 mai, Avântul Reghin joacă în deplasare, la CS Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca.

 

* Foto arhivă (din meciul tur)

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare