INVESTIȚIE – Maviprod, firma prin care Mircea Oltean deține producătorul de utilaje agricole IRUM, își face showroom în Reghin

0
1736

REGHIN. Pe o parcelă de teren situată în intravilanul municipiului Reghin, în zona de nord-est, pe strada Pandurilor (adiacent drumului european E578), care acum are funcțiunea de locuire, firma locală Maviprod, controlată de Mircea Eugen Oltean și care deține producătorul de utilaje agricole IRUM, vizează construirea unui showroom. Pentru asta, trebuie modificat PUZ-ul (Planul Urbanistic Zonal) prin schimbarea funcțiunii din locuire în activități de tip comercial, depozitare și servicii.

 

Practic, în incinta terenului deținut de Maviprod, proprietarul dorește modificarea utilității unor construcții existente și amenajarea unui spațiu expozițional exterior și a unor parcări. În zonă sunt edificate atât imobile de locuit, cât și edificii cu funcțiuni de comerț și servicii. Avizul de oportunitate a fost deja obținut.

 

Maviprod, deținută integral de familia Oltean, are la bază comercializarea de piese de schimb pentru utilaje agricole, forestiere și, de dată mai recentă, industriale. Firma este acționar majoritar al producatorului de utilaje forestiere, de prelucrarea lemnului și agricole IRUM SA și deține o rețea națională de distribuție cu peste 15 locații de desfacere, servicii de asistență tehnică, precum și puncte de lucru în România, Ungaria și Republica Moldova.

 

Liviu DAMIANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ