INVESTIȚIE – Producătorul pharma Sandoz construiește o clădire de laboratoare și birouri și o stație de epurare în apropierea fabricii de medicamente

0
1293

DEZVOLTARE. Producătorul de medicamente Sandoz va construi în apropierea fabricii de medicamente pe care o deține în municipiul Târgu Mureș, pe strada Livezeni, o clădire cu trei etaje cu utilitatea laboratoare și birouri și o stație de epurare a apelor uzate, proiectul fiind în faza de avizare.

 

Parcela pe care va fi edificat imobilul are suprafața de peste 2.000 de metri pătrați, iar clădirea va avea un regim de înălțime maxim de 18 metri, fiind amplasată față de aliniamentul străzii Livezeni la o distanță de 7 metri.

 

Subidiara din România a companiei Sandoz, membră a holdingului elvețiano-francez Novartis – unul dintre cele mai importante concerne farmaceutice din lume -, a inaugurat fabrica de medicamente din Târgu Mureș (construită de Lek, subsidiara din Croația a firmei) în primăvara anului 2004, iar în 2015 a extins-o, pentru dublarea capacităţii de fabricaţie, în urma unei investiții de 13 milioane de euro.

 

Liviu DAMIANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ