CONFIRMARE – În octombrie, retailerul german de îmbrăcăminte KiK deschide primul magazin în Târgu Mureș

1
1238

INAUGURARE. În luna octombrie 2019, Grupul KiK, unul dintre cei mai importanţi retaileri de îmrăcăminte din Germania, intrat pe piaţa locală în toamna anului 2018 și care a ajuns la un protofoliu comercial de 27 de magazine în 23 de orașe din România, deschide primul magazin în municipiul Târgu Mureș. Informația a fost confirmată de Raluca Hartmann, director general al KiK România.

 

Până acum, KiK are magazine în Oradea, Sighetu Marmaţiei, Botoşani, Piatra Neamţ, Satu Mare, Bistrița, Piatra Neamț, Botoșani, Luduș, Deva, Orăștie, Timișoara, Râmnicu Vâlcea, Drobeta Turnu Severin, Craiova, Mioveni, Chiajna, București, Ploiești, Galați, Vărsătura, Brăila, Constanța. Până la finalul anului au mai fost anunțate 14 deschideri, targetul este de 100 de magazine în România la sfârșitul anului 2020.

 

Kik (denumirea oficială a firmei: KiK Textilien und Non-Food GmbH) este în topul primilor 10 furnizori în sectorul comerţului cu amănuntul din Germania şi dispune de peste 3.400 de filiale în Europa, compania fiind înființată în urmă cu 25 de ani, la Düsseldorf Gerresheim de Stefan Heinig.

 

KiK își axează strategia de afaceri pe reducerile în sectorul produselor textile de calitate superioară, comerțul cu articole de îmbrăcăminte constituind o cotă de 70% din sortimentul produselor comercializate în magazinele companiei germane.

 

Liviu DAMIANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ