CONFIRMARE – În octombrie, retailerul german de îmbrăcăminte KiK deschide primul magazin în Târgu Mureș

INAUGURARE. În luna octombrie 2019, Grupul KiK, unul dintre cei mai importanţi retaileri de îmrăcăminte din Germania, intrat pe piaţa locală în toamna anului 2018 și care a ajuns la un protofoliu comercial de 27 de magazine în 23 de orașe din România, deschide primul magazin în municipiul Târgu Mureș. Informația a fost confirmată de Raluca Hartmann, director general al KiK România.

 

Până acum, KiK are magazine în Oradea, Sighetu Marmaţiei, Botoşani, Piatra Neamţ, Satu Mare, Bistrița, Piatra Neamț, Botoșani, Luduș, Deva, Orăștie, Timișoara, Râmnicu Vâlcea, Drobeta Turnu Severin, Craiova, Mioveni, Chiajna, București, Ploiești, Galați, Vărsătura, Brăila, Constanța. Până la finalul anului au mai fost anunțate 14 deschideri, targetul este de 100 de magazine în România la sfârșitul anului 2020.

 

Kik (denumirea oficială a firmei: KiK Textilien und Non-Food GmbH) este în topul primilor 10 furnizori în sectorul comerţului cu amănuntul din Germania şi dispune de peste 3.400 de filiale în Europa, compania fiind înființată în urmă cu 25 de ani, la Düsseldorf Gerresheim de Stefan Heinig.

 

KiK își axează strategia de afaceri pe reducerile în sectorul produselor textile de calitate superioară, comerțul cu articole de îmbrăcăminte constituind o cotă de 70% din sortimentul produselor comercializate în magazinele companiei germane.

 

Liviu DAMIAN

1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare