INVESTIȚIE – Salonul ATI de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş a fost complet renovat și se redeschide astăzi pentru pacienți

0
120

RENOVARE. Cel mai mare salon din cadrul Secţiei ATI a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş a fost supus complet renovat în urma unor lucrări care s-au desfășurat pe perioada a circa două săptămâni și se va redeschide pentru pacienți care au nevoie de îngrijiri medicale de specialitate joi, 3 martie 2022. Investiția, care a totalizat 61.086 lei, a fost făcută exclusiv din fondurile proprii ale unității spitalicești.

 

Conducerea spitalului a precizat că lucrările au constat în zugrăvirea pereţilor, înlocuirea gresiei şi faianţei cu tarchet cu proprietăţi antimicrobiene, inclusiv pe pereţi până la o înălţime de 2 metri, înlocuirea prizelor de curent existente şi crearea de noi poziţii de prize de curent, înlocuirea corpurilor de iluminat, montarea unui aparat de aer condiţionat şi mărirea golului de uşă şi montarea unei noi uşi care să permită accesul mai facil cu patul în salon.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ