INVESTIȚIE – Strada Bistriței din Târgu Mureș, reabilitată în integralitate

1
44

REABILITARE. Primăria Târgu Mureș, prin Administrația Domeniului Public, a desfășurat în toamna acestui an lucrări de reabilitare integrală a străzii Bistriței din municipiu. Astfel, au fost realizate ample lucrări de refacere a covorului asfaltic, a  trotuarelor și a alveolelor din jurul arborilor.

 

În perioada următoare se vor planta, prin grija serviciului de profil din cadrul municipalității, și puieți de arbori în zonele lipsă. Au fost refăcute marcajele rutiere, fiind evidențiate implicit locurile de parcare. Costurile lucrărilor de reabilitare au fost de 260.000 lei, bani proveniți din bugetul local.

 

Serviciul Relații Interne și Internaționale

– Primăria Municipiului Târgu Mureș

 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Reabilitat dupa vechiul obicei.Totul pentru confortul masinilor si nimic pentru pietoni,care si mai departe sunt inghesuiti intre peretii caselor si masini,stilpi de electricitate s.a.m.

LĂSAȚI UN MESAJ