ÎNVINȘI PE FINAL – Avântul Reghin a pierdut la limită, în ultimele minute, meciul cu Metalurgistul Cugir

0
213

FOTBAL – LIGA A III-A. Sâmbătă, 25 septembrie 2021, pe Arena Cugir, în meci contând pentru etapa a 5-a a Seriei a 9-a din Liga a III-a, Metalurgistul Cugir a învins la limită (1-0) echipa mureșeană Avântul Reghin. În urma victoriei de pe teren propriu, echipa de la poalele Drăganei i-a luat locul (3) în clasament reghinenilor, Avântul situându-se acum pe locul 4.

 

Avântul venea în județul Alba după un început perfect de campionat, cu 3 victorii consecutive, întrerupt de o înfrângere pe teren propriu cu conjudețeana Unirea Ungheni, înfrângere pe care directorul sportiv al clubului reghinean, Enyedi Andrei, a spus publică că a deznodământul meciului “a fost tranșat în culise”. Reghinenii au avut două absențe pentru meciul de astăzi, Adrian Murar și Baki Nimrod (consemnăm și absența din echipa gazdă a lui Șaucă, un jucător exponențial, accidentat), însă Enyedi a mărturisit că și-au fixat ca obiectiv pentru meciul de la Cugir obținerea unui punct sau chiar a toate 3 puse în joc.

 

Antrenorul Vilmoș Stoica a început partida condusă la centru de bucureșteanul Bogdan Neculcea în următoarea formulă: Bucin – Bugnar, Suciu, Hasnaș, Harko – Sergiu Chirilă, Vrabie – Șerbănați, Moldovan, Cristian Chirilă – Popa. Un meci echilibrat în care Avântul a fost la un pas să reușească să-și îndeplinească obiectivul de meci, în pofida absențelor, însă în min. 88 presiunea cugirenilor s-a concretizat: Şuteu, introdus inspirat în teren de antrenorul Lucian Itu, a centrat în spatele apărătorilor reghineni, iar Lupu s-a dovedit providențial, înscriind cu latul, imparabil pentru Bucin. O singură eroare de apărare, cumulată cu norocoasa poziționare a vârfului Metalurgistului și Avântul pleacă de la Cugir fără punctul dorit (poate și meritat).

 

Metalurgistul Cugir – Avântul Reghin: 1-0 (0-0), a marcat Marius Lupu (min. 88). În etapa a 6-a, Avântul Reghin joacă pe teren propriu, în 1 octombrie, cu ACS Academia de Fotbal Viitorul Cluj, echipă clasată pe locul 5, la egalitate de puncte cu reghinenii.

 

* Foto: @Ziarul Unirea

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ