Ion Țiriac la 85 de ani: testamentul său și planurile pentru moștenire

PLANURI. La vârsta de 85 de ani, Ion Țiriac și-a întocmit deja testamentul. Magnatul de afaceri deține o avere estimată la 2.1 miliarde de dolari conform revistei Forbes.
Ion Țiriac a sărbătorit împlinirea vârstei de 85 de ani pe 9 mai. Acesta și-a pus toate lucrurile în ordine, făcând publică și modalitatea în care va fi distribuită averea sa.
„Mereu am avut o atracție pentru femei, dar acum nu pot să explic motivul. Am trei copii legitimi, dar în total sunt 33. Chiar dacă aceștia nu poartă numele meu, la dispariția mea, averea va fi împărțită în 33 de părți egale. Fiecare va primi o sumă egală”, a dezvăluit Ion Țiriac.
„Dacă totul le va fi dat pe tavă, ar putea să întâmpine unele dificultăți”, a adăugat omul de afaceri.

Ion Țiriac are trei copii recunoscuți oficial: Ion Ion Țiriac, Karim Mihai Țiriac și Ioana Natalia Țiriac. Miliardarul a mărturisit că, deși are trei copii legitimi, consideră că are în total 33 de urmași și că averea sa va fi distribuită în consecință.

De asemenea, Ion Țiriac a avut grijă să își reglementeze și locul de veci. Afaceristul a achiziționat 18 cripte în cimitirul Bellu, plătind 80.000 de euro. Astfel, a făcut o achiziție remarcabilă, asigurându-se că va fi înmormântat într-unul dintre cele mai celebre cimitire din România, alături de multe alte personalități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare