ISU Mureș triumfă la Competiția Națională de Descarcerare – locul 1 la proba de autovehicule

PERFORMANȚĂ. Echipa de descarcerare a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Mureș a demonstrat o pregătire impecabilă la Competiția Națională de Descarcerare și Acordarea Primului Ajutor Calificat Faza II-a Zonă, organizată în municipiul Miercurea Ciuc în perioada 4-6 iunie 2024. În cadrul acestei competiții, desfășurate pe parcursul a două zile intense, echipa ISU Mureș a participat la probele Standard și Complex, obținând rezultate remarcabile și confirmându-și astfel excelența în domeniul intervențiilor de urgență.

Performanțele echipei au fost deosebit de impresionante. La proba de descarcerare din autovehicule, ISU Mureș a reușit să obțină locul 1, demonstrând abilități de excepție în salvarea vieților. Această realizare reflectă nu doar pregătirea tehnică și profesionalismul echipei, ci și angajamentul lor față de siguranța comunității. În plus, titlul de cel mai bun comandant de echipaj a fost acordat plutonierului adjutant șef Oarga Horea, o recunoaștere a abilităților sale de conducere inspiratoare, a strategiei impecabile și a capacității de a coordona eficient echipa în situații de urgență.

Distincțiile individuale au continuat cu premiul pentru cel mai bun echipaj de servanți, acordat plutonierului major Ghidiu Alexandru și plutonierului Lepșa Marius. Aceștia au demonstrat o colaborare impecabilă, precizie și o sincronizare perfectă în timpul operațiunilor de descarcerare, evidențiindu-se ca un exemplu de echipă eficientă și bine pregătită. De asemenea, titlul de cel mai bun echipaj de paramedici a fost câștigat de plutonierul adjutant șef Toma Vlad, plutonerul Maier Gabriel și sergentul major Imreh Tihamer, subliniind importanța acordării prompte și eficiente a primului ajutor. Aceștia au demonstrat o compasiune profundă și o pregătire avansată în domeniul medical, esențiale pentru intervențiile de succes în situații critice.

Aceste premii individuale și de echipă sunt o mărturie a dedicației, perseverenței și profesionalismului echipei ISU Mureș. Zi de zi, acești profesioniști veghează asupra siguranței comunității și intervin prompt în situații de urgență, contribuind semnificativ la protejarea și salvarea vieților. Pregătirea echipei de descarcerare a fost asigurată de plutonierul adjutant șef Mihesan Claudiu, unul dintre instructorii din cadrul Centrului Național de Formare Formatori al Inspectoratului. Cu o bogată experiență și o pregătire remarcabilă, Mihesan Claudiu a jucat un rol crucial în pregătirea echipei pentru competiție, asigurându-se că fiecare membru este pregătit să facă față celor mai dificile situații.

Competiția Națională de Descarcerare și Acordarea Primului Ajutor Calificat este o platformă esențială pentru evaluarea și perfecționarea abilităților echipelor de intervenție din întreaga țară. Rezultatele obținute de ISU Mureș la această competiție sunt o dovadă clară a nivelului înalt de pregătire și a angajamentului față de excelență. Aceste realizări nu doar că reflectă profesionalismul echipei, ci și inspiră încredere și respect în comunitate, asigurând cetățenii că sunt pe mâini bune în caz de urgență.

Performanțele echipei ISU Mureș la Competiția Națională de Descarcerare și Acordarea Primului Ajutor Calificat sunt un testament al excelenței, dedicării și profesionalismului lor. Aceste realizări nu ar fi fost posibile fără angajamentul constant față de pregătire și perfecționare, reflectând munca intensă și determinarea echipei de a proteja și salva vieți. Felicitările noastre sincere echipei ISU Mureș pentru toate aceste succese remarcabile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare