Jared Leto s-a lansat pe scenă cu coarda de bungee jumping: Videoclipul viral al săriturii

CONCERT. Jared Leto a fost întotdeauna sinonim cu talentul și creativitatea. La Austin City Limits Music Festival, liderul formației Thirty Seconds to Mars și-a făcut o intrare cu adevărat adrenaliniacă sărind de pe o platformă de deasupra scenei.

În septembrie, trupa americană condusă de frații Jared și Shannon Leto a lansat albumul “It’s the End of the World but It’s a Beautiful Day”, anticipat de single-ul “Stuck”, nominalizat la premiile MTV Video Music Awards 2023 la categoria “Best Alternative”.

De curâd, Thirty Seconds to Mars a participat la Austin City Limits Music Festival, evenimentul care a avut loc timp de două weekenduri consecutive la Zilker Park din Austin, Texas, alături de unele dintre cele mai mari nume din scena muzicală internațională.
Cu această ocazie, Jared Leto a conceput o intrare cu adevărat amețitoare. De fapt, cântărețul a decis să intre sărind cu coarda de bungee jumping de pe o trambulină. Artistul a distribuit videoclipul, povestind săritura din perspectiva sa cu o cameră amplasată în partea de sus a platformei.

Actor, cântăreț, model și regizor. În aproape treizeci de ani de carieră, Jared Leto a acoperit mai multe domenii, arătând întregul său talent incredibil. În ceea ce privește lumea filmului, artistul a abordat pelicule de diferite genuri și a primit aprecieri critice, printre care un premiu Oscar și un Glob de Aur pentru Cel Mai Bun Actor într-un Rol Secundar pentru “Dallas Buyers Club”.
Printre filmele sale se numără “Requiem for a Dream,” “Alexander,” “Mr. Nobody” și “House of Gucci”. În ceea ce privește cariera sa cu Thirty Seconds to Mars, printre cele mai apreciate albume se numără “This Is War,” care conține single-urile “Kings and Queens,” “This Is War” și “Closer to the Edge.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare