Jazz in the Park din Cluj-Napoca anunță artiștii pentru ediția din 2023

FESTIVAL. Festivalul Jazz in the Park îi aduce anul acesta în inima Transilvaniei pe The Cinematic Orchestra, Mulatu Astatke, Billy Cobham, Fun Lovin’ Criminals și Martina Topley-Bird.

Evenimentul are loc în Parcul Etnografic “Romulus Vuia” între 1 – 3 septembrie.

După pandemie, Jazz in the Park a devenit un refugiu, un adăpost pentru suflet, un adevărat templu al muzicii și al introspecției. Nu mai este un festival uriaș. Este probabil cel mai intim festival din țară. Avem scene conceptuale, prezentăm mâncarea ca pe o experiență, încercăm să ne imaginăm ce ar trebui să simtă oamenii și să facem să se întâmple. Și, pe lângă asta, avem un loc plin de istorie și de energie pozitivă.

“Construim Jazz in the Park ca pe un festival de experiențe, pornind de la locația noastră, Parcul Etnografic, și trecând la line-up, activități și chiar la faptul că avem o capacitate limitată; sincronizarea acestor elemente este rețeta noastră. Abia așteptăm să ne treceți pragul, să trăiți un festival din inimă, pentru suflet”, spune managerul Denisa Dan.

Organizatorii au încercat pentru prima dată să aducă grupul britanic de nu-jazz The Cinematic Orchestra în urmă cu șase ani, dar au reușit abia la ediția din acest an.

“Imaginați-vă că prima dată când am încercat să aducem The Cinematic Orchestra a fost acum șase ani. Ei bine, 2023 este anul în care multe dintre dorințele noastre devin realitate. La fel și Fun Lovin’ Criminals, pasiunea din copilărie a lui Alin, colegul nostru și fondatorul festivalului”, continuă ea.

Cinci mii de bilete în pre-sale sunt puse la bătaie acum, la prețul de 300 de lei, pe site, până pe 9 martie. După această dată, prețul va crește la 375 RON.

Vă veți putea bucura de piețe de vechituri, târguri de muzică și de viniluri, showcase, tabere de tobe și multe altele care urmează să fie anunțate. De asemenea, veți putea să vă relaxați și să vă bucurați de soare cu un cocktail răcoros de vară, dacă asta este ceea ce vă place.

Anul trecut, la festival au participat peste 17.500 de spectatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare