JAZZ ȘI ARHITECTURĂ – Muzică în Perimetru: Luiza Zan x Jazzpar Trio la Biblioteca Teleki din Târgu Mureș

EVENIMENT. Vineri, 17 septembrie 2021, în curtea Bibliotecii Teleki din Târgu Mureș (str. Bolyai nr. 17), are loc cea de-a două ediție de Muzică în Perimetru, eveniment al organizației #Facem. Muzică în Perimetru îmbină cu succes două ingrediente pentru un eveniment savuros: patrimoniul local cu emoția unică a unui concert jazz live.

 

Astfel, participanții la eveniment vor putea admira clădirea Bibliotecii Teleki, care va fi pusă în valoare prin iluminare arhitecturală, în timp ce se vor bucura de un concert de muzică jazz. Atmosfera relaxată și boemă va fi întreținută de Luiza Zan acompaniată de Jazzpar Trio. În caz de vreme nefavorabilă evenimentul va avea loc la 3G HUB din Cetatea Medievală Târgu-Mureș.

 

Biblioteca Teleki a fost fondată de contele Sámuel Teleki, care a fost inspirat de arhitectura barocă, desenând schițe ale clădirii în acest stil. Planul final al edificiului a fost întocmit de arhitectul vienez, Ignac Schlaff. Începând cu anul 1802, Biblioteca Teleki a fost deschisă publicului larg, fiind prima bibliotecă publică de pe actualul teritoriu al României.

 

Participarea la eveniment este gratuită și se va putea face în baza unui tichet de acces, ce poate fi rezervat gratuit de pe Kompostor, la următorul link: https://www.kompostor.ro/evenimente/11622-luiza-zan-jazzpar-trio-x-muzic-n-perimetru.

 

Cu scopul de a asigura sănătatea și siguranța tuturor participanților la eveniment, atât a publicului cât și a echipei de organizare, evenimentul va avea loc în aer liber și va fi organizat în conformitate cu reglementările legale în vigoare la data desfășurării acestuia.

 

Accesul la eveniment se poate face pe bază de:

• Rezervarea locului prin platforma Kompostor;

• Dovada finalizării schemei de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 / Test negativ PCR în ultimele 72h / Test negativ antigen în ultimele 48h / Certificat medical care confirmă infectarea cu SARS-CoV-2 emis cu între 15-180 zile înainte.

 

Totodată organizatorul impune purtarea măștii în spațiile comune (bar, toalete etc.), păstrarea distanței sociale față de alți participanți și minimizarea aglomerării de oameni prin acceptarea sosirii la locație la orele comunicate, folosirea porților de acces și a locurilor alocate.

 

* Foto: @ Orsolya Bálint

 

msnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare