VOLUNTAR ÎN ORAȘUL TĂU – Sâmbătă, campanie de curățenie cu voluntari în Târgu Mureș

0
192

LETS DO IT! Sâmbătă, 18 septembrie, în cadrul campaniei naționale Let’s Do It, Romania!, în municipiul Târgu Mureș începe o campanie de curățenie cu cetățeni voluntari care se va desfășura pe Calea Sighișoarei, Platoul Cornești și liziera pădurii de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș. Administrația publică a municipiului a precizat că, în calitate de partener al campaniei de curățenie, va contribui la acțiune și prin furnizarea materialelor logistice pentru voluntari: mănuși, saci menajeri, măști de protecție, produse de dezinfectare.

 

Până sâmbătă, 18 septembrie, voluntarii din Târgu Mureș sunt rugați să se înscrie pe platforma https://membership.letsdoitromania.ro. Punctul de întâlnire al tuturor voluntarilor care doresc să participe la acțiunea de curățenie din municipiul Târgu Mureș este Sala Polivalentă (situată pe strada Aleea Parcul Sportivilor nr.1), sâmbătă de la ora 10.00. Din resepctiva locație, Primăria asigură două mijloace de transport în comun, acestea urmând să fie puse exclusiv la dispoziția voluntarilor în vederea deplasării spre zonele precizate ale campaniei.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ