John Cena a anunţat retragerea din wrestling, încheind o carieră de 23 de ani: anunţul neaşteptat a generat un val de mulţumiri

ANUNȚ. Superstarul din wrestling, John Cena, se va retrage din activitate în 2025, după o serie de meciuri de adio pentru fani. Americanul în vârstă de 47 de ani a confirmat vestea sâmbătă, la evenimentul Money in the Bank organizat de World Wrestling Entertainment (WWE) la Toronto.

Vorbind la eveniment, Cena a anunțat că ultimele sale apariții vor fi la Royal Rumble, Elimination Chamber și WrestleMania 41, care va avea loc în Las Vegas în 2025.

Cena, care este semnat cu WWE din 2001, a spus că face parte din WWE de peste două decenii și că, de-a lungul carierei sale, a întâlnit “o prosperitate incredibilă”. Anunțul său a fost întâmpinat de o mulțime entuziastă care a scandat “Mulțumesc, Cena”.

De-a lungul carierei sale, Cena a devenit de 16 ori campion mondial și este considerat unul dintre cei mai mari luptători profesioniști din toate timpurile în cadrul WWE. “Vreau să vă mulțumesc, vă mulțumesc foarte mult pentru că m-ați lăsat să joc în casa pe care ați construit-o”, a adăugat el la finalul discursului său.

În ultimii ani, Cena s-a îndreptat și către lumea actoriei, având inclusiv o apariție în filmul “Barbie” în 2023 și fiind capul de afiș al seriei “Peacemaker” din 2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare