Joi, 20 iunie, vino la marea deschidere ATAC Hiper Discount by Auchan, formatul cu cele mai mici prețuri al rețelei

Magazinul cu prețuri mici permanent se deschide în locul Auchan Târgu Mureș Sud

Din 20 iunie, hipermarketul Auchan situat pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 devine ATAC Hiper Discount by Auchan, o nouă destinație de cumpărături unde vei găsi permanent prețuri mici! Cu mesajul „Jos cu prețurile!”, ATAC Hiper Discount by Auchan propune o strategie agresivă de prețuri mici zi de zi, inclusiv politici de preț tip „cascadă” prin care plătești mai puțin pe măsură ce cumperi mai mult. În plus, dacă deții și un card de fidelitate MyCLUB Auchan, beneficiezi de prețuri speciale la o selecție de produse. 

În noul magazin vei găsi o gamă de peste 17.000 de produse atent selecționate, atât produse proaspete, de la fructe și legume, produse de brutărie și cofetărie, carmangerie, pește proaspăt și mâncare gătită, cât și articole de băcănie, detergenți și produse de curățenie, cosmetice și articole de îngrijire, băuturi alcoolice, răcoritoare și multe altele. Conceptul de hiper discount răspunde puterii de cumpărare a românilor, oferind un sortiment variat de produse alimentare și non-alimentare, tot ce ai nevoie pentru tine și familia ta, dar și pentru afacerea ta, produse fabricate în România și nu numai, toate la cel mai bun raport calitate-preț,

Mii de prețuri mici te așteaptă din 20 iunie la ATAC Târgu Mureș, magazin deschis zilnic între orele 07:00-21:00. 

De exemplu. găsești cotlet de porc fără os, la 23.99 lei / kg (-29% reducere).  În plus, ai Pizza Guseppe, diverse sortimente, la 11,79 lei/1 buc sau la 10.99 lei / buc la 2 bucăți achiziționate sau la 9,99 lei / buc la minim 3 bucăți achiziționate.

Vezi mai multe oferte în catalogul ATAC Târgu Mureș disponibil aici: https://cloud.news.auchan.ro/disc

Pentru a menține prețurile mici, s-au implementat următoarele măsuri:

  • Optimizarea costurilor energetice și logistice
  • Reducerea investițiilor în decor și publicitate
  • Manipularea eficientă a produselor și utilizarea unui mobilier adaptat
  • Simplificarea gamei de produse și reducerea consumabilelor și a ambalajelor
  • Negocierea unor achiziții de mari cantități pentru prețuri mai bune

În ATAC Hiper Discount te bucuri în continuare de confort și de o experiență facilă la cumpărături, întrucât noul magazin are o suprafață de peste 6.000 mp și păstrează aleile largi, oferă un parcurs rapid, o semnalizare vizibilă a categoriilor și un număr mare de case de marcat (case cu servicii de scanare și încasare asigurate de casierii ATAC, cât și în regim self check-out).

De asemenea, la ATAC vei putea aduce în continuare uleiul alimentar uzat pentru a fi colectat și reciclat. ai la dispoziție în continuare aparatele de colectare și reciclare a pet-urilor, aluminiului și sticlei și te poți implica activ în combaterea risipei alimentare prin achiziția produselor din zona Zero Risipă.

Vino la noul ATAC Hiper Discount by Auchan joi, 20 iunie, de la ora 09:00, și hai să dăm jos prețurile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare