JUDEȚUL MUREȘ – Din cauza frigului, o șină de cale ferată s-a fisurat și două trenuri de călători care circulau pe relația Târgu Mureș-Deda au fost anulate

0
194

DEFECȚIUNE. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că pe o șină de cale ferată de pe secția 405, între stațiile Reghin și Dumbrăvioara, s-a fisurat din cauza temperaturilor scăzute, blocând circulația feroviară.

 

Două trenuri de călători care circulau pe relația Târgu Mureș-Deda au fost anulate. Se acționează pentru remedierea defecțiunii tehnice, durata pentru reluarea normală a traficului feroviar fiind estimată la 30 de minute.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ