RECUNOȘTINȚĂ – Maria Casoni, asistent medical principal la UPU – SMURD Târgu Mureș, și UMFST Târgu Mureş, decorați de președintele României

0
737

1 DECEMBRIE – ZIUA NAȚIONALĂ. Preşedintele Klaus Iohannis a decorat marţi, 1 decembrie 2020, cu prilejul Zilei Naţionale a României, mai multe cadre cadre sanitare, institute de învățământ şi Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP) pentru efortul depus în contextul măsurilor de combatere a pandemiei de COVID-19.

 

Printre cei decorați în semn de “apreciere pentru implicarea şi profesionalismul de care au dat dovadă, pentru efortul important depus în contextul măsurilor de combatere a pandemiei COVID-19”, şeful statului a conferit Ordinul “Meritul Sanitar” în grad de Cavaler și lui Maria Elena Casoni (asistent medical principal la UPU – SMURD Târgu Mureș) – care a făcut parte din echipa medicală de voluntari români care au plecat la Milano pentru a ajuta în lupta împotriva noului coronavirus – și Universităţii de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu Mureş (în semn de “recunoştinţă pentru calitatea procesului educaţional şi a excelenţei academice, pentru efortul important depus în contextul măsurilor de combatere a pandemiei COVID-19”).

 

Andreea VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ