Jurnalistul britanic Charlie Ottley aduce „Aromele României” în inima Europei

FARMEC ȘI BOGĂȚIE. Joi, jurnalistul britanic Charlie Ottley va pune sub lumina reflectoarelor un episod captivant din seria sa documentară „Flavours of Romania” în fața europarlamentarilor de la Bruxelles. Cu o misiune clară de a schimba prejudecățile și de a prezenta o altă față a țării noastre, Ottley aduce în discuție cultura bogată, gastronomia rafinată și frumusețea naturală a României prin ochii săi și ai echipei sale.

Episodul selectat pentru prezentare este considerat de Ottley drept unul dintre cele mai de succes și mândre realizări ale sale, chiar dacă acesta a venit la un preț – o gleznă ruptă în timpul filmărilor. Cu perseverență și pasiune, Ottley a reușit să transmită în imagini și cuvinte povestea României, atrăgând astfel un număr crescut de turiști străini în țară, în special în frumoasa regiune a Transilvaniei.

Serialul „Flavours of Romania” cuprinde 10 episoade care explorează diversitatea și bogăția culturală a țării, precum și frumusețea peisajelor naturale și necesitatea conservării acestor valori. Dincolo de gastronomia rafinată și peisajele impresionante, Ottley și echipa sa își propun să aducă în prim-plan și alte aspecte ale vieții românești, contribuind astfel la o mai bună înțelegere și apreciere a țării.

Aceasta nu este prima oară când Charlie Ottley își împărtășește pasiunea pentru România cu oficialii străini. În 2017, el a avut onoarea să prezinte un episod din celebrul său serial „Wild Carpathia” la sediul Națiunilor Unite, în fața a sute de reprezentanți ai statelor membre. Cu fiecare prezentare, Ottley aduce în prim-plan farmecul și bogăția culturală a României, contribuind astfel la construirea unor punți de înțelegere și colaborare între țara noastră și restul lumii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare