JUSTIȚIE – Trei noi magistrați în județul Mureș: un judecător și doi procurori, numiți la Târgu Mureș, Reghin și Luduș

0
1264

MAGISTRAȚI. Marți, 29 martie 2022, au fost semnate de preşedintele Klaus Iohannis decretele de numire în funcţie 75 de judecători şi 49 de procurori, declarați admişi la concursul de intrare în magistratură organizat de Consiliul Superior al Magistraturii, prin intermediul Institutului Naţional al Magistraturii, în perioada 30 iulie 2021 – 14 martie 2022.

 

În județul Mureș a fost numit în funcţia de judecător Doru Alexandru Cotuţ, care va activa la Judecătoria Reghin, iar în funcțiile de procurori, Andrada Rotar, care va activa la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, și Raluca Adriana Muntean, care a fost repartizată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Luduş.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ