Kanye West spune că a fost “bătut măr” după ce a pierdut contracte de 1 miliard de dolari într-o singură zi

PIERDERE. Americanul Kanye West este rapper, compozitor, producător de discuri și creator de modă american (Yeezy Adidas). Este considerat unul dintre cei mai influenți muzicieni și producători de hip hop, precum și unul dintre cei mai mari muzicieni ai generației sale.
El a declarat că a fost “bătut măr”, în urma reacțiilor la comentariile sale antisemite de la începutul săptămânii, în urma cărora a pierdut contracte de peste 1 miliard de dolari.

West a fost criticat pentru comentariile antisemite recente despre evrei, ceea ce i-a adus interzicerea de pe Twitter.

De asemenea, a fost dat afară de pe Instagram pentru că a spus: “Ima te folosește ca exemplu pentru a le arăta evreilor care ți-au spus să mă suni că nimeni nu mă poate amenința sau influența”.

Ulterior, West a abordat ceea ce a spus în emisiunea Piers Morgan Uncensored, recunoscând că a fost rasist față de comunitatea evreiască:

La începutul acestei săptămâni, Adidas a anunțat că taie legăturile cu West, spunând că “nu tolerează antisemitismul și niciun alt fel de discurs de ură”, în timp ce alte branduri care au renunțat la West includ, de asemenea, Gap, CAA și Balenciaga, în timp ce un purtător de cuvânt al Vogue a declarat, de asemenea, că nu are “nicio intenție” de a mai lucra cu rapperul în viitor.

Fără îndoială, fiecare pierdere a reprezentat o lovitură uriașă pentru rapper, dar se crede că de Adidas a fost cel mai afectat, Forbes raportând că marca de îmbrăcăminte sportivă reprezenta 1,5 miliarde de dolari din averea sa netă.

West spune acum că a fost “bătut măr” și că “puteri necunoscute” încearcă să îi “distrugă” viața.

De asemenea, el a cerut să ‘vadă contractele’, referindu-se la contractele pe care le-a pierdut în urma reacțiilor adverse.

Vedeta a spus pe Instagram: “În timp ce încă mai am voie pe platforma lui Mark Zuckerberg, mă duc din nou la asta. Să vedem contractele – contractele de film, contractele de sport, contractele de muzică, contractele de ipotecă. Să vedem contractele.

“Deci putem sau, mai bine zis, vom face afaceri mai bune. Am fost bătut măr și încă nu există răspundere.”

În legendă, el a adăugat: “Puterile “necunoscute” încearcă să-mi distrugă viața de pe un tweet deci, acest lucru dovedește că așa-zisa mea suspiciune a fost adevărată? Conducând cu dragoste. Acesta este #lovespeech.”

Într-o altă postare anterioară pe Instagram, West a afirmat că a pierdut 2 miliarde de dolari într-o singură zi, după ce mai multe companii au tăiat legăturile cu el din cauza comentariilor sale.

În postarea cu titlul “Love Speech”, el a scris: “Ari Emanuel. Am pierdut 2 miliarde de dolari într-o zi. Și sunt încă în viață. Acesta este un discurs de dragoste. Eu încă te iubesc. Dumnezeu încă te iubește. Banii nu sunt Eu. Oamenii sunt ceea ce sunt.”

Emanuel este directorul general al Endeavor,o corporație pentru agenții de talente și media, care a îndemnat recent companiile să nu mai facă afaceri cu West.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare