Kim Kardashian este noul chip al mărcii Marc Jacobs

FASHION. Marc Jacobs a ales fondatoarea SKIMS pentru a prezenta campania de publicitate pentru colecția FW23
Un prim-plan al faimoasei sale fețe: un ochi, nas, buze, păr brun închis și un ten auriu. Printr-o fotografie postată pe Instagram, Marc Jacobs o dezvăluie pe Kim Kardashian ca protagonista campaniei FW23 (fall-winter 2023).
Starul din KUWTK se alătură unei lungi liste de celebrități care și-au pus chipurile în slujba mărcii – de la Victoria Beckham privind dintr-o geantă de cumpărături uriașă în 2008, la Kate Moss cu părul roz în 2022, de la Winona Ryder și Cher în 2015, la Jessica Stam și Paris Hilton în 2023 pentru reluarea gentii Stam. De data aceasta însă, au apărut comentarii de la cei care apreciază alegerea și de la cei care spun că s-au săturat să o vadă pe fondatoarea SKIMS peste tot.
Sunt și cei care întreabă, “Ce s-a întâmplat cu celelalte modele? DE CE KIM apare peste tot?”, în timp ce altcineva și-a exprimat speranța că campania este “oarecum o glumă”.

În imaginile realizate de Tyrone Lebon și stilizate de Alastair McKimm, Kim pozează într-un decor gonflabil construit de studioul creativ Playlab din Los Angeles, purtând o selecție de piese din colecția FW23 a lui Marc Jacobs, inclusiv un palton și o fustă cu buline negre, mănuși din piele neagră, un corset negru, fustă creion și accesorii în buline alb-negru, precum și celebrele cizme albe Kiki.
Pe parcursul campaniei publicitare, Kim completează ținutele cu geanta The Tote a mărcii, dar prezintă și noile modele The Sack Bag și The Curve Bag, care vor fi disponibile în curând în magazinele și platforma de e-commerce a lui Marc Jacobs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare