La 1 an de la lansarea programului de economie circulară “Re”, Orange anunță o campanie de o zi pentru a răsplăti clienții care aduc telefoane vechi în magazine

RECICLARE. Programul Orange de economie circulară “Re” – Recumpărare (Buy-Back), Reciclare, Reparare, Recondiționare împlinește 1 an de la lansarea în România. Pentru a marca momentul aniversar, Orange lansează o campanie blitz, de o zi, în care îi invită pe clienți să aducă în orice magazin telefoane vechi și le răsplătește grija pentru mediu. Pentru fiecare telefon evaluat la minimum 10 euro, clienții primesc garantat un voucher de 100 de euro pe care să-l utilizeze la cumpărarea unui telefon 5G.

Oferta este valabilă doar pe 10 mai 2023, în magazinele fizice Orange, iar voucherul poate fi utilizat într-o perioadă de 90 de zile. Telefonul vechi aduce bucurii noi.

Grija față de mediu stă la baza tuturor acțiunilor noastre. Pornind de la angajamentul Grupului Orange de a atinge neutralitatea în materie de emisii de dioxid de carbon până în 2040 și prin strategia #OrangeForward ne-am asumat ambiția ca în 2026 Orange să fie alegerea #1 pentru soluții sustenabile de conectivitate și servicii digitale integrate. Astfel, pe lângă inițiativele de eficiență energetică pe care le implementăm, încurajăm economia circulară, iar programul <> este invitația pe care am lansat-o clienților de a se implica în sustenabilitate. Marcăm 1 an de program printr-o ofertă ce are ca scop recumpărarea telefoanelor vechi, care vor primi o viață nouă prin recondiționare sau reciclare. Ne propunem ca prin voucherul de 100 de euro pe care îl oferim să motivăm tot mai mulți clienți să renunțe responsabil la device-urile pe care nu le mai utilizează”, a declarat Antoine Drevon, Chief Marketing Officer la Orange România.

Sursa romaniapozitiva.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare