Lansarea cărții “Secretul Biruinței” la Conferința Națională a Femeilor de la Mamaia

EVENIMENT. Rodica Baciu, directorul general al Grupului Materom, și-a lansat marți, 25 iunie, cartea ”Secretul Biruinței” în cadrul celei de-a 18-a ediții a Conferinței Naționale a Femeilor Creștine, organizată în stațiunea Mamaia.

Acest eveniment deosebit a reunit femei din întreaga țară, oferindu-le ocazia să descopere lecțiile de viață și învățăturile extrase din Sfânta Scriptură, prezentate în cartea autoarei.

Această carte conține lecții de viață învățate în urma multor bătălii, prin care autoarea a ieșit învingătoare cu ajutorul lui Dumnezeu. Pe paginile sale, cititorii vor găsi nu doar experiențe personale, ci și învățături extrase din Sfânta Carte.

Scopul acestei lucrări este de a oferi încurajare și ajutor pentru toți cei care se confruntă zilnic cu provocări, dar care caută soluții eficiente și un refugiu în Cuvântul lui Dumnezeu.

”Vă mulțumesc tuturor celor care ați fost alături de mine trup și suflet la lansarea acestei cărți. Mulțumesc pentru gândurile bune, cuvintele frumoase și încurajatoare. Le strâng pe toate, cu drag, în inima mea”, a mărturisit doamna Rodica Baciu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare