Lansarea noului Skoda Kodiaq – mai mare și mai eficient (video)

AUTO. Skoda a dezvăluit cu mândrie la Berlin cea de-a doua generație a emblematicului său SUV de clasă mijlocie, Kodiaq. Noul Kodiaq vine cu îmbunătățiri semnificative care îl fac mai mare și mai eficient, consolidând astfel poziția sa în piață. După un debut spectaculos și un succes constant, primul Kodiaq a depășit deja pragul de 850.000 de unități vândute din 2017.

Noul Kodiaq impresionează prin dimensiuni sporite, oferind un interior mult mai generos, iar gama de opțiuni de propulsie extinsă se adaptează nevoilor variate ale clienților. Cu un design modern și o eficiență îmbunătățită, noul Kodiaq rămâne o alegere extrem de atractivă, fie că este folosit pentru navigarea prin mediul urban sau pentru aventuri off-road.

Din punct de vedere estetic, noul Kodiaq se remarcă printr-o grilă frontală lată și eleganță linii fluide. Elementele cromate subtile și farurile cu tehnologie LED matrix adaugă un plus de eleganță și modernitate aspectului SUV-ului.

La interior, Kodiaq păstrează un ambient modern și funcțional. Caracteristicile deosebite includ trei butoane digitale inteligente (smart dials) plasate sub gurile de aer centrale, încadrate într-un cadru îmbrăcat în piele cusută cu meticulozitate. Materiale sustenabile au fost folosite în interior, oferind totodată posibilitatea clienților de a opta pentru pachete de design care combină culori și materiale pentru a personaliza interiorul SUV-ului. De asemenea, noul Kodiaq vine cu un ecran digital impresionant de 13 inci pe bord, însoțit de un instrumentar de bord digital de 10 inci.

Sub capotă, gama de motorizări a fost extinsă, astfel încât clienții pot alege din patru variante, două pe benzină și două diesel, toate echipate cu transmisia automată DSG. În plus, pentru clienții preocupați de mediu, există și opțiunea de plug-in hybrid, cu o autonomie electrică de 100 de kilometri și timpi scurți de încărcare.

Noul Skoda Kodiaq promite să continue tradiția de succes a predecesorului său, oferind o combinație perfectă între design elegant, tehnologie avansată și performanțe remarcabile. Cu prețurile pentru piața din România urmând să fie dezvăluite în curând, noul Kodiaq este cu siguranță unul dintre cele mai așteptate SUV-uri ale anului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare