Lansarea Salt Bank: o bancă 100% digitală, inspirată de modelul Revolut, face pasul în față în România

FINANCIAR. Într-un peisaj bancar în continuă evoluție, România pregătește terenul pentru intrarea în scenă a unei noi jucători: Salt Bank, o bancă complet digitală, care își propune să redefinească modul în care clienții interacționează cu serviciile financiare. Lansarea oficială este programată pentru această săptămână, joi, și promite să aducă o nouă dimensiune în domeniul bancar românesc.

Salt Bank vine ca un rezultat al achiziției Idea Bank de către Banca Transilvania și se bazează pe modelul de succes al gigantului global Revolut. Conceptul său se concentrează pe clienții interesați și pasionați de banking-ul digital, oferindu-le servicii 100% digitale, dar cu un accent deosebit pe experiența umană.

Conform declarațiilor economedia, Salt Bank este văzută ca “fuziunea perfectă între tehnologie de ultimă oră și empatie umană”, îmbinând avantajele tehnologiei moderne cu suportul uman esențial. Mesajul său de lansare, adresat primilor clienți care descarcă aplicația, subliniază această combinație unică de elemente.

Aplicația Salt Bank oferă o gamă largă de opțiuni, inclusiv pentru economisire, depozite și investiții, punând la dispoziția utilizatorilor o platformă completă pentru gestionarea finanțelor personale. În plus, este disponibil un Care Center, unde clienții pot obține asistență și răspunsuri la întrebări, adăugând o notă de umanitate și suport personalizat.

Un aspect inovator al lansării este posibilitatea ca utilizatorii care se înscriu în aplicație să devină chiar fondatori ai Salt Bank, beneficiind astfel de avantaje și privilegii speciale. Această strategie încurajează implicarea și loialitatea clienților, transformându-i în parteneri activi în dezvoltarea și succesul băncii.

Într-un mediu bancar în continuă schimbare și în fața cerințelor tot mai mari ale clienților pentru servicii bancare digitale, Salt Bank intră pe piață cu un concept inovator și promițător. Lansarea sa reprezintă un pas important în evoluția sectorului bancar românesc, deschizând noi posibilități și oferind clienților o experiență bancară modernă, convenabilă și personalizată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare