Liderul român Bitdefender semnează un contract de sponsorizare în Formula 1 cu Scuderia Ferrari

COLABORARE. Grupul românesc Bitdefender, lider global în domeniul securității cibernetice, a încheiat un parteneriat multianual cu producătorul auto italian Ferrari pentru a deveni partenerul global de securitate cibernetică al Scuderiei Ferrari, una dintre cele mai puternice echipe din Campionatul Mondial de Formula 1 al FIA.
 
“Suntem încântați să ne angajăm în acest nou parteneriat cu Bitdefender, cu care împărtășim valori precum cel mai înalt nivel de eficiență tehnologică, căutarea excelenței în performanță și o cultură a securității”, a declarat Mattia Binotto, Team Principal și Managing Director, Scuderia Ferrari. “Este o plăcere să ne bazăm pe un partener de încredere al echipei precum Bitdefender, o companie inovatoare și desăvârșită, deja foarte apreciată pentru profesionalismul și fiabilitatea sa.”
 
Bitdefender va fi Partener Scuderia Ferrari începând cu Marele Premiu de Formula 1 din Singapore, pe 2 octombrie 2022. Logo-ul Bitdefender va fi afișat pe căștile piloților Ferrari și pe mașinile de Formula 1 conduse de Charles Leclerc și Carlos Sainz. Din 2023, logo-ul companiei va fi adăugat și pe costumele de curse și pe uniformele echipelor.
 
Companiile se vor implica, de asemenea, în activități de marketing, inclusiv întâlniri private cu piloții echipei Ferrari și cu membrii echipei tehnice, tururi ale fabricii, acces la garaje și alte activități exclusive. În plus, Ferrari va explora și evalua produsele și serviciile de securitate cibernetică Bitdefender pentru a le încorpora în activitatea sa.
 
“Bitdefender împărtășește cu Scuderia Ferrari o moștenire de excelență și o experiență demonstrată în construirea de tehnologii inovatoare de ultimă generație pentru a obține rezultate câștigătoare”, a declarat Florin Talpeș, co-fondator și Chief Executive Officer. “Atunci când fiecare secundă contează, doar cele mai avansate mașini câștigă curse pe circuit și doar cea mai avansată tehnologie are puterea de a preveni, apăra și răspunde eficient la atacurile cibernetice. Parteneriatul cu Scuderia Ferrari, cea mai emblematică echipă de Formula 1, este o soluție naturală pentru Bitdefender. Așteptăm cu nerăbdare să accelerăm gradul de cunoaștere a brandului nostru, în timp ce rămânem concentrați pe furnizarea de protecție de ultimă generație pentru clienții noștri din întreaga lume în materie de securitate cibernetică.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare