LIGA 1 – Duminică, FCSB joacă în nocturnă pe stadionul din Tîrgu Mureș

0
116

NOCTURNĂ. Vicecampioana României, FCSB, joacă duminică, 30 septembrie, de la ora 21, pe stadionul Trans-Sil din Tîrgu Mureș, cu echipa sibiană FC Hermannstadt. Inițial, meciul a fost programat de la ora 18, însă organizatorii, cu acceptul FRF au decis să-l dispute în nocturnă.

 

Meciul contează pentru etapa a X-a a Ligii 1 și motivul disputării sale pe stadionul Trans-Sil constă în faptul că Hermannstadt a decis să-și dispute meciurile considerate acasă în Tîrgu Mureș, până la finalizarea lucrărilor de renovare a stadionului Municipalului din Sibiu.

 

Un nou meci de gală, așadar, pentru fanii mureșeni ai fotbalului, care, chiar dacă nu mai au o echipă în primele două ligi, pe stadionul din Tîrgu Mureș jucându-se până acum cinci meciuri, echipa sibiană jucând pe Trans-Sil cu Dunărea Călărași, Sepsi OSK, Voluntari, Gaz Metan Mediaș și campioana CFR Cluj-Napoca.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ