LIGA NAȚIONALĂ – BC Sirius Târgu Mureș obține a doua victorie a sezonului în primul meci al anului 2020

BASCHET FEMININ. Echipa de baschet feminin BC Sirius Târgu Mureș (antrenor Ionel Brustur) a obținut a doua victorie, previzibilă, în sezonul regulat al Ligii Naționale, învingând acasă ultima clasată a Seriei Vest, CSU Rookies Oradea, echipă care a pierdut toate cele 10 disputate.

 

Mureșencele s-au impus cu 77-71 (28-16, 16-15, 21-12, 12-28) și au acumulat 12 puncte în clasamentul seriei în care e poziționată pe locul 5 din 6 participante. Cea mai bună jucătoare a mureșencelor a fost, din nou, americanca Brittney Rachel Dunbar, cu cele mai multe puncte înscrise (23) și cele mai multe recuperări (7) – cea mai bună pasatoare a BC Sirius a fost în acest meci Andreea Feises (7).

 

Pentru BC Sirius au punctat: Brittney Rachel Dunbar (23), Mészáros Kata Zsófia (22), Andreea Feises (7), Cristina Badi (6), Mariah Cauhryn Smelser (5), Pálfi Tünde (4), Diana Ignat-Kleemann (3), Alexandra Mălina Bobar (3), Gál Emese (2) și Bokor Katalin Beáta (2). De la oaspete s-au remarcat Teodora Saric (27) și Ruxandra Chiș (16).

 

Meciul din Sala Sporturilor din Târgu Mureș, primul al anului 2020, desfășurat în prezența a aproximativ 250 de spectatori, a fost arbitrat de brigada formată din Ștefan Atomulese, Bojte Laszlo și Mircea Alexandru.

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare