LIGA NAȚIONALĂ – BC Sirius Târgu Mureș obține a doua victorie a sezonului în primul meci al anului 2020

0
203

BASCHET FEMININ. Echipa de baschet feminin BC Sirius Târgu Mureș (antrenor Ionel Brustur) a obținut a doua victorie, previzibilă, în sezonul regulat al Ligii Naționale, învingând acasă ultima clasată a Seriei Vest, CSU Rookies Oradea, echipă care a pierdut toate cele 10 disputate.

 

Mureșencele s-au impus cu 77-71 (28-16, 16-15, 21-12, 12-28) și au acumulat 12 puncte în clasamentul seriei în care e poziționată pe locul 5 din 6 participante. Cea mai bună jucătoare a mureșencelor a fost, din nou, americanca Brittney Rachel Dunbar, cu cele mai multe puncte înscrise (23) și cele mai multe recuperări (7) – cea mai bună pasatoare a BC Sirius a fost în acest meci Andreea Feises (7).

 

Pentru BC Sirius au punctat: Brittney Rachel Dunbar (23), Mészáros Kata Zsófia (22), Andreea Feises (7), Cristina Badi (6), Mariah Cauhryn Smelser (5), Pálfi Tünde (4), Diana Ignat-Kleemann (3), Alexandra Mălina Bobar (3), Gál Emese (2) și Bokor Katalin Beáta (2). De la oaspete s-au remarcat Teodora Saric (27) și Ruxandra Chiș (16).

 

Meciul din Sala Sporturilor din Târgu Mureș, primul al anului 2020, desfășurat în prezența a aproximativ 250 de spectatori, a fost arbitrat de brigada formată din Ștefan Atomulese, Bojte Laszlo și Mircea Alexandru.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ