LIGA NAȚIONALĂ – BC Sirius Târgu Mureș obține a doua victorie a sezonului în primul meci al anului 2020

0
64

BASCHET FEMININ. Echipa de baschet feminin BC Sirius Târgu Mureș (antrenor Ionel Brustur) a obținut a doua victorie, previzibilă, în sezonul regulat al Ligii Naționale, învingând acasă ultima clasată a Seriei Vest, CSU Rookies Oradea, echipă care a pierdut toate cele 10 disputate.

 

Mureșencele s-au impus cu 77-71 (28-16, 16-15, 21-12, 12-28) și au acumulat 12 puncte în clasamentul seriei în care e poziționată pe locul 5 din 6 participante. Cea mai bună jucătoare a mureșencelor a fost, din nou, americanca Brittney Rachel Dunbar, cu cele mai multe puncte înscrise (23) și cele mai multe recuperări (7) – cea mai bună pasatoare a BC Sirius a fost în acest meci Andreea Feises (7).

 

Pentru BC Sirius au punctat: Brittney Rachel Dunbar (23), Mészáros Kata Zsófia (22), Andreea Feises (7), Cristina Badi (6), Mariah Cauhryn Smelser (5), Pálfi Tünde (4), Diana Ignat-Kleemann (3), Alexandra Mălina Bobar (3), Gál Emese (2) și Bokor Katalin Beáta (2). De la oaspete s-au remarcat Teodora Saric (27) și Ruxandra Chiș (16).

 

Meciul din Sala Sporturilor din Târgu Mureș, primul al anului 2020, desfășurat în prezența a aproximativ 250 de spectatori, a fost arbitrat de brigada formată din Ștefan Atomulese, Bojte Laszlo și Mircea Alexandru.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here