LISTA COMPLETĂ – Activitatea în interiorul restaurantelor și cafenelelor din 4 localități din Mureș interzisă, în 17 localități acestea pot funcționa doar la 30% din capacitate

0
3130

OFICIAL. Începând de astăzi, 16 octombrie 2020, în 4 localități din județul Mureș (Corunca, Sântana de Mureș, Brâncovenești, Papiu Ilarian) este interzisă servirea în interior la restaurante și cafenele (inclusiv la cele din unitățile de cazare turistică) din cauza depășirii incidenței cumulate de 3/1.000 de locuitori în ultimele 14 zile a cazurilor pozitive de COVID-19 din aceste localități.

 

De asemenea, în 17 localități din județ (Băla, Livezeni, Cuci, Luduș, Voivodeni, Râciu, Iernut, Cozma, Band, Aluniș, Cucerdea, Lunca, Sâncraiu de Mureș, Cristești, Sângeorgiu de Mureș, Târgu Mureș, Ungheni) este permisă servirea în interior la restaurante și cafenele (inclusiv la cele din unitățile de cazare turistică) doar la capacitatea maximă de 30% și doar în intervalul orar 06.00-23.00, din cauza depășirii incidenței cumulate de 1,5/1.000 de locuitori în ultimele 14 zile a cazurilor pozitive de COVID-19 din aceste localități.

 

În celelalte localități din județ (Apold, Bahnea, Bălăușeri, Bereni, Bichiș, Chețani, Crăiești, Deda, Eremitu, Fărăgău, Ghindari, Hodoșa, Lunca Bradului, Măgherani, Neaua, Saschiz, Tăureni, Vărgata, Vețca, Viișoara, Fântânele, Vânători, Ibănești, Gurghiu, Băgaciu, Sovata, Hodac, Breaza, Miheșu de Câmpie, Mica, Acățari, Sânger, Suseni, Târnăveni, Suplac, Crăciunești, Albești, Daneș, Bogata, Adămuș, Răstolița, Chibed, Grebenișu de Câmpie, Păsăreni, Sărățeni, Chiheru de Jos, Șincai, Petelea, Coroisânmărtin, Nadeș, Stânceni, Sângeorgiu de Pădure, Zagăr, Ogra, Gălești, Ceuașu de Câmpie, Pănet, Gănești, Sărmașu, Reghin, Sânpaul, Rușii-Munți, Ideciu de Jos, Zau de Câmpie, Batoș, Șăulia, Pogăceaua, Solovăstru, Gheorghe Doja, Vătava, Glodeni, Sighișoara, Ernei, Mădăraș, Gornești, Ațintiș, Valea Largă, Beica de Jos, Sânpetru de Câmpie, Iclănzel, Miercurea Nirajului) este permisă servirea în interior la restaurante și cafenele (inclusiv la cele din unitățile de cazare turistică) doar la capacitatea maximă de 50% și doar în intervalul orar 06.00-23.00.

 

Restricțiile se aplică (similar, pe localități) și operatorilor jocurilor de noroc. Deciziile au fost luate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Mureș în contextul limitării și combaterii pandemiei de COVID-19, având în vedere situația epidemiologică și creșterea numărului de cazuri de persoane confirmate cu virusul SARS-CoV-2, și este valabilă până la o nouă hotărâre a organismului.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ