LISTA COMPLETĂ – Opt localități din Mureș, finanțate cu câte 15.000 de euro pentru instituirea unor puncte de acces gratuit la internet wireless

WiFi4EU. Opt localități din județul Mureș – Sighișoara, Aluniș, Chibed, Corunca, Deda, Glodeni, Ibănești și Saschiz – vor fi finațate cu câte 15.000 de euro fiecare pentru instituirea unor puncte de acces public și gratuit la internet wireless.

 

Aceasta este cea de-a doua rundă a programului WiFi4EU, prin care autoritățile locale din Uniunea Europeană beneficiază de această finanțare – din România, au fost selectate 248 de localități, alte 15 localități fiind trecute pe lista de rezerve.

 

Conform programului, rețelele vor fi gratuite și fără publicitate pentru o perioadă de cel puțin 3 ani, nu vor colecta date cu caracter personal, nu se vor suprapune cu oferte gratuite, publice sau private deja existente și cu o calitate similară în același spațiu public.

 

Liviu DAMIAN

 

1 comment
  1. Cu tot respectul pentru tot ce este minoritate si fara niciun gram de iz de nationalism sau rasism…rezultatul acestui proiect va fi urmatorul:
    toti gaborii cu masini cu nr de polonia vor parca acolo si va fi loc de “pelerinaj” pentru tigani si pentru acei oameni, care pierd vremea si stau gratie ajutorului solcial toata ziua pe FB.
    Probabil multi o sa ma judece pentru aceasta concluzionare sau afirmatie, DAR!! sustin cele afirmate, dand drept exemplu acele locuri de pelerinaj, unde la scoli este WIFI gratuit si tiganii toata ziua sprijina gardurile scolii fiind cu ochii pe telefon. De ce?
    pentru ca suntem destui fraieri care muncim pentru ei si ca le permitem.
    Ma repet: imi cer scuze inca odata acelori tigani si alte minoritati, chiar si romani, care fac exceptie de la regula de la “pierde vremea pe banii statului-ajutor social”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare