Litoralul Ardealului: destinația românească tot mai populară printre turiști

RELAXARE. În căutarea unui remediu pentru caniculă, mulți români au ales Ocna Sibiului. Recunoscută pentru lacurile sărate și nămolul terapeutic, stațiunea atrage tot mai mulți turiști de la an la an, oferind o combinație perfectă între util și plăcut.

La doar 17 kilometri de Sibiu, Litoralul Ardealului se mândrește cu opt lacuri sărate, dintre care două conțin și nămol.

“Oamenii îmbină utilul cu plăcutul. Plajele de nisip creează senzația de mare, iar mirosul de sare este prezent și aici, la fel ca pe litoral. Aerosolii atrag mulți tineri cu copii mici, care vin pentru a scăpa de răcelile de toamnă și iarnă,” a declarat Ionuț Costea, directorul general al lacurilor naturale Ocna Sibiului.

Stațiunea Ocna Sibiului, cunoscută în întreaga țară pentru proprietățile sale terapeutice, a devenit un magnet pentru turiști. “E mai tare decât la mare. Am ce povesti cu toată lumea, indiferent de vârstă,” spune o femeie. Prețul unui bilet de intrare pentru adulți este de 40 lei, iar copiii cu vârsta de peste 10 ani plătesc 20 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare