LUCRĂRI – 140.000 euro din bugetul județului pentru amenajarea a două mici parcări din Band

0
115

INVESTIȚIE. 662.535,39 lei (echivalentul a peste 140.000 de euro) – cu TVA inclus – va investi Consiliul Județean (CJ) Mureș din bugetul județului pentru amenajarea a două parcări și a două stații de autobuz, în localitatea Band (situată la 18 kilometri de municipiul Tîrgu Mureș), la intersecţia drumurilor judeţene 152A (Tîrgu Mureş – Band – Iernut) cu 151 (Șăulia – Band).

 

Conform proiectului tehnic, parcările (mici, care totalizează 21 de locuri) vor fi realizate cu blocaj de piatră brută de 30 de centimetri grosime, pe care se va depune un strat de balast nisipos de 14 centimetri, apoi un strat de piatră spartă de 12 centimetri, un strat de nisip de 5 centimetri și, în fine, pavajul de 10 centimetri grosime. Durata de execuție a lucrărilor va fi de maximum patru luni, iar  documentaţia şi indicatorii tehnico-economici au fost deja aprobate de plenul CJ Mureș.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ